Jag har valt att börja använda Herbalife Nutritions produkter, som har fantastiska fördelar! Då jag själv är så nöjd med produkterna vill jag nu även inspirera andra till en enklare vardag, bättre hälsa och välmående. 

Anledningen till att jag valt att använda just dessa produkter från Herbalife är att de ger mig massor av energi och välbefinnande för att orka med ett hektiskt liv som egenföretagare. Det är enkelt, det går snabbt och är supergott!

Jag startar dagen med Aloe örtkoncentrat och min favoritsmak är den med mangosmak. Nu har jag äntligen hittat några shakes som är både mättande och goda och dessutom innehåller allt jag behöver i en hälsosam måltid. Det är "Formula 1 - Nutritional shake mix och jag varierar mellan smakerna Jordgubb, Summer berries och Choklad. Finns en uppsjö av goda smaker, men dessa är favoriterna just nu.

Jag har valt att ersätta mitt ständiga kaffedrickande med örtdrycken "Instant tedryck", som man kan dricka både varm och kall.  

Känner du någon som också vill ha det så här enkelt? Kontakta mig gärna så berättar jag mer.

Senaste kommentaren

14.09 | 14:11

Hej, ja det kommer ett läger i maj. Ligger på min fb MG Hund Specialsök men ska snart uppdatera hemsidan. //Maria

12.09 | 11:59

Kommer der en specialsög lejr i 2023.

01.03 | 19:20

Hej. En fråga. Specialsökskursen i Maj. Det står för dig som vill göra prov. Vad menas med det? Betyder det att tävla? Å finns det platser kvar?
Mvh Eva.

15.02 | 10:47

Hej Anki. Vad roligt. Kan du maila mig på mgkurs@telia.com?
Må bäst/Maria

Dela den här sidan